Zidni “stikeri” – Za modernu dekoraciju doma

Dizajniranje vizit-kartica za cilj da spreči voženje u pijanom stanju
31. oktobra 2016.
Bitan element u dizajnu enterijera – SVETLOST
9. novembra 2016.
Prikaži sve

Zidni “stikeri” – Za modernu dekoraciju doma

Kada uređujete svoj dom po želji, uvek prvo odradite krupnije stvari u vidu nabavke kreveta, garnitura, komoda i ormara i ostalih stvari, a na kraju ostaje dodatno ulepšavanje i uređenje životnog prostora u vidu dekoracije, postavljanja slika, lampi. Predlažemo Vam da iskoristite nalepnice za zidove i da svoj prostor dodatno ulepšate po svojoj želji.

jez

Svoj zid u dnevnoj, spavaćoj ili možda u dečijoj sobi možete da ukrasite i osvežite lepljenjem nalepnica ili stikera na zidu. Nanošenje, odnosno lepljenje nalepnice na zid je jednostavno, a efekat koji dobijate je fantastičan. Sami odlučite koji motiv želite na svom zidu. Postoji široka ponuda modernih motiva, od nalepnica panorama velikih metropola, poznatih legendi iz sveta filma, muzike i sporta.

Veliku promenu u samom prostoru postignućete ako zalepite nalepnicu u nekoj jačoj boji, ako već prostorom dominiraju mirniji tonovi. Nalepnica može biti u obliku cveta, bordure, grane drveta. Postavljanjem nalepnica videćete kako će to delovati osvežavajuće na Vaš životni prostor.

Nalepnice možete lepiti na zidove, nameštaj, staklo i lako se nanose, a prilikom skidanja ne ostavljaju nikakve fleke. Matirane su i u širokoj ponudi različitih boja, koje možete kombinovati sa postojećim nameštajem i bojom zidova.