O našoj kompaniji

DOO UNNA je preduzeće registrovano za proizvodnju, promet i usluge, koje je osnovano 07.juna 1991. godine, a vlasnik preduzeća i izvršni direktor je Vugdragović Gordana. Preduzeće se nalazi u Apatinu na placu od 5000 m2, u objektu od 800 m2 u kojem su smeštene kancelarije i proizvodni pogoni.

DOO UNNA je od male porodične zanatske radionice prerasla u firmu koja je okosnica razvoja reklamne industrije u Srbiji i regionu. Sa strogo selektivnim proizvodnim asortiman-om, prilagođenim najprobirljivijem delu tržišta, sa pružanjem kompletne usluge kupcima od idejnog rešenja do realizacije, u reklamnoj industriji predstavlja jednu od najkonkurentnijih firmi u Srbiji, spremnu da u svakom trenutku odgovori svim zahtevima tržišta.
Proizvodnja je bazirana na kombinaciji raznih zanata, a kako bi se brzo realizovale želje klijenata i obezbedio vrhunski kvalitet, angažovani su stručnjaci u oblastima:

- obrade metala,
- obrade plastike,
- CAD/CAM tehničari,
- elektro-instalaterskih poslova,
- digitalne štampe,
- oblikovanja i punjenja neonskih cevi,
- plastifikacije i anti-korozivne zaštite,
- rad sa PVC folijama.


Filozofija poslovanja DOO UNNA se bazira na sledećim principima:

* Klijent je na prvom mestu„Ključ našeg uspeha je u rukama naših klijenata, stoga naš cilj mora biti da se prepoznaju i zadovolje potrebe i želje naših klijenata“.

* Pratiti i biti otvoren za nove trendove„Mi proučavamo tržište, jer istraživanje tržišta predstavlja ulaganje u našu budućnost. Biti otvoren za nove trendove, držeći korak ispred konkurenata, jedino tako možemo obezbediti dugoročan uspeh“.

* Ideja + inicijativa = inovacija„Inovacija se zasniva na inicijativama. Ideje i inicijative se zasnivaju na ljudima. Naši zaposleni su izvor ideja i inicijativa, svaki dan oni dolaze do ideje i inicijative za poboljšanje naših proizvoda i usluga“.

Rukovodstvo doo UNNA je svesno važnosti sticanja poverenja u dobar kvalitet svojih proizvoda i usluga. Zbog toga je čvrsto odlučilo da svoju organizaciju sertifikuje po među-narodnim standardima ISO. Na ovakav potez rukovodstvo se odlučilo kako bi pristupilo novim tržištima i povećalo svoj izvoz, kao i da bi garantovalo kvalitet, sigurnost i pouzdanost svojih proizvoda.


Istorija kompanije

Preduzeće je počelo sa radom u elektro-instalaterskim uslugama. Vremenom je, shvativši važnost vizuelne komunikacije u poslu i analiziranjem razvoja tržišta, rukovodstvo odlučilo da proširi svoju delatnost i na proizvodnju svetlećih reklama. Danas se preduzeće pored elektro-instalaterskih usluga bavi i dizajniranjem, proizvodnjom, montažom i održavanjem svih tipova reklama, kako za spoljašnju upotrebu (eksterijer) tako i za unutrašnju upotrebu (enterijer).

Naši partneri su kompanije različitih veličina i delatnosti – od malih lokalnih preduzeća do velikih globalnih kompanija. Ono što im je zajedničko jeste da su i jedni i drugi bili u potrazi za partnerom koji im moze obezbediti inovativne i pouzdane proizvode, koji će na najbolji mogući način održavati i povećavati vrednost njihovog brenda. Koristeći savremene tehnologije trudimo se da prikažemo naše partnere u najboljem svetlu.


 

Delatnost d.o.o. UNNA


Informacije i generalije

OBRAZAC ZA IDENTIFIKACIJU
1. Vrsta klijenta/dobavljača (firma,SZR i fizičko lice): Domaće preduzeće d.o.o.
2. Tip: klijent-dobavljač
3. Matični broj (MB): 08250995
4. Poreski identifikacioni broj (PIB): 101127885
5. Naziv firme: „UNNA“ d.o.o.
6. Administrativna adresa firme/sedište firme: Prigrevačka 72
7. Opština: Apatin
8. Poštanski broj: 25260
9. Grad: Apatin
10. Država: Srbija
11. Kontakt osoba: Vugdragović Dragoslav
12. Ime i prezime lica ovlašćenog za zastupanje: Vugdragović Dragoslav
13. Broj telefona: 025-773-929
14. Broj faxa: 025-773-732
15. Obveznik PDV: DA
Podaci o delatnostima
Naziv firme i Šifra delatnosti

1. UNNA d.o.o. 52722 (25%)

2. UNNA d.o.o. 51530 (70%)

3. UNNA d.o.o. 52460 (5%)
Podaci o računima i poslovnim bankama
*Raiffeisen banka Beograd: 265-2510310000088-10

*Intesa banka Beograd: 160-53342-03

*Continental banka Novi Sad: 310-9521-71

*Erste banka Novi Sad: 340-34434-30