Naša ponuda

Doo UNNA Vam nudi kompletnu uslugu za vaše reklame, od razvoja, proizvodnje, montaže preko pribavljanja svih potrebnih dozvola do krajnjeg održavanja, servisa i demontaže i reciklaže.
Više od 20 godina iskustva i zadovoljni klijenti su naša najbolja reklama.


Autoindustrija, Benzinske i Gas stanice, Bankarski sektori
Osiguravajuća društva, Zdravstvene i apotekarske ustanove
Trgovači centri, Hotelijerstvo i ugostiteljstvo

"Banner light" reklame

"Banner light" reklame (svetleći displeji velikih dimenzija) – Predstavljaju posebne reklame velikih dimenzija. Osnovna prednost ovih reklama je ta što omogućuju veliku reklamnu površinu. DOO UNNA proizvodi "light banner"-e raznih oblika i dimenzija u zavisnosti od vaših želja. Na aluminijumsku konstrukciju se zateže štampano PVC "backlight" platno, u jednom komadu. Osvetljenje je sa unutrašnje strane fluo rasvetom. Ovom tehnikom se mogu raditi: svetleći displeji, 3D slova velikih dimenzija, totemi i drugi reklamni elementi.

Pogledaj projekte..."Light box" reklame

"Light box" reklame (svetleći displeji) – U ponudi se nalaze dve varijante ovog proizvoda. Mogu se praviti jednostrani svetleći displeji i dvostrani svetleći displeji. Sastoje se od bočnih aluminijumskih profila, lica od pleksiglasa sa ispisom na transculentnim (svetlo-propusnim) folijama. Lice može biti termo oblikovano. Primenjuje se i tehnologija digitalne štampe na pleksiglasu ili foliji. Osvetljenje je izvedeno iznutra fluo rasvetom.

Pogledaj projekte...


Termo-oblikovane reklame

Pogodne su za kompanije koje imaju potrebu za većim brojem istih reklama. Izrađuju se po istim principima kao light box reklame sa razlikom što se displej od pleksiglasa štampa tehnikom sito štampe, nakon čega se vrši termo-formiranje materijala čime se dobijaju željeni nepravilni oblici. Na ovaj način dobija se atraktivniji izgled reklame. Osvetljenje je sa unutrašnje strane fluo rasvetom.

Pogledaj projekte...


Totemi

Dizajnerske mogućnosti za reklamne toteme su gotovo neograničene. Bilo da se radi o pojedinačnoj ili serijskoj proizvodnji, totem-ima od 50 cm do 20 m visine, DOO UNNA je u stanju da vaše ideje i želje pretvori u veoma impresivan i efikasan totem. Totemi su jedan od vidova reklamnih elemenata koji mogu značajno doprineti uočavanju poslovnih objekata, benzinskih pumpi, mega-marketa, industrijskih objekata itd.

Pogledaj projekte...Poslovna signalizacija

DOO UNNA Poslovna signalizacija (putokazi) – DOO UNNA omogućava posetiocima svojih klijenata da se nesmetano i lako kreću kroz njihove objekte. DOO UNNA pruža i obezbeđuje signalne elemente koji se mogu koristiti za poslovne zgrade, višespratna parkirališta, bolnice, železničke i autobuske stanice, aerodrome itd. Nudimo kompletno rešenje za vaše potrebe signalizacije, kako za enterijer, tako i za eksterijer.

Pogledaj projekte...